RESTORED_Scandinavia

RESTORED_Scandinavia

|Samfrakt 3 dagar

Om butiken

Kungsbacka | Reg. December 2022

RESTORED Scandinavia AB är ett företag som överför videoband, diabilder, ljudband, smalfilm m.m. till moderna digitala format. Vi finns i Kungsbacka strax söder om Göteborg. RESTORED säljer även föremål genom Tradera och skickar om möjligt över hela landet, samt i förekommande fall utomlands. Företaget har org. nr: 559397-7977 och är registrerat för F-skatt och moms.
Som konsument handlar du i enlighet med lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59). Du har då enligt lagen 14 dagar på dig att ångra ditt köp och det är din skyldighet att informera om detta. Ångerfristen börjar dagen då konsumenten tagit emot varan. Om det är en tjänst börjar ångerfristen dagen då avtalet har ingåtts. Den dag som ångerfristen börjar räknas inte in när man beräknar ångerfristen. Det innebär att dagen efter är dag ett i ångerfristen. Om ångerfristens sista dag infaller under en lördag, söndag eller helgdag förlängs ångerfristen så att den även gäller nästkommande vardag.
Vissa varor är undantagna från ångerrätten, exempelvis varor som snabbt kan försämras. Detta framgår i sådana fall i annonsen. Vid retur enligt ångerrätten svarar köparen för kostnaderna avseende såväl frakt- som returfrakt.
Mer information om ångerrätten: https://www.konsumentverket.se/globalassets/publikationer/kontrakt-och-mallar/standardmall-information-om-angerratten-2022-konsumentverket.pdf
Blankett för att ångra köp:
https://www.konsumentverket.se/globalassets/publikationer/kontrakt-och-mallar/angerblankett-2022-konsumentverket.pdf