Beskrivning

NYLOFUME PÅSAR, För ryggsäckar, Vattentät, Oder resistent

Nylofume® Pack Liner Bags är helt vattentäta för att hålla din utrustning torr. De är gjorda av en speciell nylonfilm som också är en luktbeständig barriär för att hålla din mat och lukter under björnradarn. Ursprungligen gjorda för att skydda mat och medicin under gasning i hemmet, dessa påsar är fantastiska ryggsäcksfodral.

Nylofume-påsar har varit kända för att hålla under vandringar och är tuffare än soppåsar som så småningom utvecklar hål. Och de är lättare på bara 0,91 oz (25,9 g). Materialet är tydligt för att hjälpa dig att se var saker finns inuti. För att täta, vrid, vik och använd ett gummiband. Eller för en lös tätning bara vik över flera gånger.

De mäter 20 x 36 tum och passar de flesta lätta ryggsäckar, men längden kan skäras ner vid behov. Använd en för all din utrustning eller två för att separera din sovsäck/täcke och kläder från din mat/doftämnen och blöta redskap.

Helt vattentät Luktbeständig barriär Tuffare än komprimatorpåsar Ultralätt – 0,91 oz (25,9 g) Specifikationer; Material: Nylonpolymerfilm, 1 mil tjock, klar, oparfymerad, 20,3 x 30,5 x 83,8 cm, 51.9L

Objektnr 633413729

Visningar 54

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 20 maj 06:39

NYLOFUME Ultralight Ryggsäck Liner Singel

Pris

75 kr
Annonsen är avslutad

Akam.akam

Floda, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

129 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?