Beskrivning


TV-Serie från 2002 med Peter Mygind och Sofie Gråbøl.

När Nikolaj och Julie möter varandra vet de genast att de har träffat sin drömpartner. De förälskar sig i varandra, kärleken växer, och så går det snabbt vidare till bröllop, drömhus och kärleksbarn. Men så börjar den svåra vardagen; det ska handlas, hämtas barn och karriärerna ska pusslas ihop. Det går inte så lätt som Nikolaj och Julie har räknat med...

Serien Nikolaj och Julie följer paret och personerna runt omkring dem, genom upp- och nedgång, glädje och sorg i såväl privatliv som arbete. Deras förhållande till barn, föräldrar, kollegor och allt annat i tillvaron blir en realistisk historia om vardagslivet i Danmark omkring millenniumskiftet, som många känner igen sig själva i. Serien är en av dansk televisions största succéer någonsin, och tilldelades 2004 en Emmy för Bästa dramaserie.

Nikolaj och Julie sändes i TV4 2004 och var en stor tittarsuccé. Serien är ett romantiskt drama om förhållanden, singelliv och vänskap - om kärlekens irrfärder - om hopp & drömmar som går i kras, samt om nya drömmar och förhoppningar som uppstår. Det är en kärlekshistoria som tilltalar alla, och som handlar om allt det som de flesta varit med om, eller troligen kommer att gå igenom.

Språk: Danska
Textning: Danska & Svenska
Speltid: 960 min

Objektnr 632029896

Visningar 31

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 2 jun 02:00

Nikolaj och Julie - Hela serien (6-disc) - NY - Oöppnad

Pris

199 kr

citty

Södertälje, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 840 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?