Beskrivning

Testad endast en gång. Med helt rena borstar.
Som man kan se på bilden är alla nyanser i princip helt orörda.
Titta gärna på alla bilder för att få en idé om hur det kan se ut.
Köpt på Sephora för 679kr.

Natasha Denonas Glam Face Palette innehåller essentiella nyanser och skuggor för både ögon och kinder i universella, neutrala toner.
Denna palett innehåller 5 ultrapigmenterade ögonskuggor i ND:s ikoniska, smöriga, släta formler och 2 markerande nyanser med en helt ny formula som använder japansk teknologi för att leverera en extrem lyster.

Paletten är perfekt för att ta med på resor och för att skapa en läcker vardagslook på språng. Designad med en lyxig, aldrig tidigare skådad exklusiv ND-förpackning, kommer den i 2 olika toner med ljusare eller mörkare nyanser som kompletterar alla hudtoner. Uppnå maximalt färgutbyte med minimal ansträngning. Dessa skuggor blandas sömlöst för att uppnå en levande och ultrapigmenterad look. Dessa skuggor och rouge lämnar huden med en optimal textur som känns bekväma på huden.

Nyanserna och formlerna är handgjorda av den världsberömda makeupartisten Natasha Denona. Tillverkad med rena färgpigment av högsta kvalitet, bländande kromkristaller och självlysande mineralpärlor. Dess krämiga, fuktgivande ögonskuggsformel passar vackert på alla hudtyper och hudtoner.

Skickar inom 3 dagar efter betalning.
Ingen avhämtning eller mötas upp.
Samfraktar

Objektnr 632001992

Visningar 110

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 10 maj 15:48

Natasha Denona Glam Face Palette, Light

Såld för

375 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

Anna1109

Göteborg, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

386 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?