Beskrivning

Handsignerat fotografi, 15x10 cm. Och, ja, jag såg på när Pearl Charles skrev XOXO, sitt namn och fullbordade det här superobjektet genom att rita ett hjärta.

Den amerikanska singer/songwritern Pearl Charles (född 1991) är dotter till komikern, manusförfattaren och regissören Larry Charles som var med och skapade den internationella tv-succén "Seinfeld" och som regisserade de tokroliga "Borat"-filmerna.

Glödheta Pearl Charles startade sin musikaliska bana som ena hälften i countryduon Driftwood Singers och blev sedan trumslagare i garagerockbandet Black Tapes. Snacka om tuff brud i lyxförpackning! ;o)

2012 satsade hon på ett liv som soloartist och släppte en självbetitlad EP. Sex år senare kom hennes albumdebut "Sleepless Dreamer" som 2021 följdes upp med albumet "Magic Mirror".

Vår tids Linda Ronstadt? Ja, för den unga, hippa retrogenerationen är Pearl Charles nog just det. Eller som någon skrev i Buzzfeed: "A modern June Carter meets Lana del Rey".

Efter pandemiåren har en glödhet Pearl Charles spelat på festivaler som Desert Daze, S&SW och Huichica, medverkat på andra artisters album, delat scen med the Nude Party, Lola Kirke och Night Beats och turnérat världen över.

Titta gärna på mina övriga nu pågående Tradera-auktioner och sortera dem efter kortast tid kvar så att du inte missar något annat av intresse.

Objektnr 633421569

Visningar 136

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 31 maj 09:18

PEARL CHARLES AUTOGRAF PÅ FOTO! OAW! JUNE CARTER CASH MEETS LANA DEL REY!

Utropspris

|0 Bud

179 kr

Auktionen avslutades utan bud

MÅMJ

Göteborg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

334 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?