Beskrivning

Loréal
Infallible Brows
Variant: 00 Clear
4,9 ml fullsize produkt
Värde: 159kr
Givetvis oöppnad

Bryngel för bryn som ser fylligare ut. I bara ett enkelt steg ger Infaillible Brows 24H Volumizing Eyebrow Mascara dina bryn både volym och en intensiv look. Med en kort applikator och vinklad borste för en exakt applicering. Formula som känns lätt och som ger dig fylliga ögonbryn som inte känns styva.
L'Oréal Paris Infaillible Brows 24H Volumizing Eyebrow Mascara kan användas antingen ensamt eller tillsammans med ögonbrynsgelen i samma serie. Det vårdande serumet innehåller ett unikt keratinkomplex som formar ögonbrynen utan att de känns för styva, och förbättrar deras look på ett naturligt sätt. Allt som behövs är att man drar den vinklade borsten över brynen för att de ska se fylligare och välvårdade ut!

Borsta igenom brynen för en fylligare bryn-look.
Ögonbrynsgelen i samma serie finns tillgänglig i flera nyanser som passar många naturliga hårfärger.
- Vattenfast
- Smetar inte ut.
Användning:
Applicera bryngelen genom att borsta ögonbrynen med små rörelser, helst från inre ögonbrynsvrån till det yttre. Man behöver inte applicera mer än ett lager!

Tack för visat intresse :) Jag samfraktar mer än gärna , men inom 7 dagar om vi inte kommit överens om annat. Vänligen kontrollera INNAN betalning att adressen stämmer. När jag packat ditt paket så tar jag foto på hur jag packat och skickar till dig via Traderas meddelande alternativt mejl. De paket som ryms i postlådan filmas även då jag postar. Observera att Postnords varannan dag utdelning fördröjer ditt paket någon dag beroende på när i systemet det postas. Varannan vecka delas paket ut tisdag och torsdag. Andra veckan måndag, onsdag samt fredag. Du kan se utdelningsdagar till ditt postnummer på Postnords hemsida. Postfilm skickas till din registrerade mejl. Vid spårbar frakt får du en spårningslänk, foto på packningen samt kvitto på inlämnat paket. Efter denna hantering så slutar mitt ansvar som säljare och övergår till fraktbolaget.
Läs gärna även min presentation för övrig info.

Objektnr 634584113

Visningar 41

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 9 jun 19:52

Nytt! LORÉAL Infallible Brows 00 Clear 4,9 ml Fullsize (159kr)

Utropspris

|0 Bud

55 kr

Slutar om

Änglaholm

Ängelholm, Sverige

5.0

Änglaholm

Verifierad

Toppsäljare

3 545 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?