Beskrivning

Stärk ditt hår med Avedas leave-in behandling som är utformad för att återuppliva varje hårstrå och skydda mot framtida slitage. Med stärkande, reparerande egenskaper arbetar denna vårdande formula för att bibehålla hårfibrernas viktiga bindningar. Detta hjälper till att ge håret ett friskare intryck genom att öka mjukheten och glansen från första användningen.

Denna leave-in-behandling skyddar håret från värme upp till 232 °C, vilket gör det perfekt för dig som ofta fönar, plattar eller lockar ditt hår. Behandlingen innehåller även UV-skydd som skyddar ditt hår mot solens strålar och samtidigt bevarar hårets fukt och färgintensitet. Håret behandlas på djupet och blir lenare och smidigare så att du inte behöver dra och rycka i det, vilket minimerar risken för att håret bryts av. Håret blir mindre frissigt och flygigt för ett snyggt, välvårdat resultat.

Håret får en uppfriskande doft som håller sig kvar även efter hårtvätt tack vare Avedas pure-fume™. Doften består av certifierat ekologisk ros, ylang-ylang och mejram och ger en delikat, botanisk doft för en uppfriskande finish.

Passar till alla hårtyper och texturer, även färgbehandlat och kemiskt behandlat hår.
Innehåller 99% naturligt härledda ingredienser från växter, vatten och icke-petroleummineraler.
Lämplig för veganer och cruelty free.

HELT NY!
Kolla gärna mina andra auktioner för samfrakt!
Jag har på många annonser lagt på 1-5 kr för omkostnader såsom emballage och andra kostnader utöver frakten, denna kostnad består även vid samfrakt.
Exempel du har vunnit två annonser med frakt 20 kr/st om vikten fortfarande är under 50g blir totala frakten 22 kr (18kr frimärke+ (2*2kr=4kr omkostnader).

Objektnr 633416786

Visningar 50

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 31 maj 18:11

Aveda Botanical Repair Treatment 25 ml

Utropspris

|0 Bud

45 kr

Auktionen avslutades utan bud

Ärle

Rejmyre, Sverige

5.0

Ärle

Verifierad

Toppsäljare

694 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?