Beskrivning

NY Produkt direkt från Games Workshop!

Produktinformation:
Invictor Tactical Warsuit är en avskalad variant på Redemptor Dreadnought-ramen. Istället för en revenant hjälte i en sarkofag, styrs denna stridsvandrare av en levande Primaris Space Marine. De är utplacerade i alla kapaciteter, från bepansrade eskortuppdrag till belägringsbrytning på nära håll och monsterjakt i städer. Fortfarande är den mest ikoniska rollen för dessa vandrare som pansarstöd för Vanguard Space Marines. Deras kombination av eldkraft på mellan- till nära håll, bepansrad motståndskraft och pilotens osjälviska tankesätt ger exceptionellt stöd.

Liksom många av Primaris Vanguard-enheter har en Invictor Tactical Warsuit förmågan att distribueras i en dold position utanför din egen utplaceringszon, vilket ger den en unik fördel gentemot alla Dreadnought-klassfordon i Space Marines vapenförråd. Den har ett potent val av vapen – om det är distansbrandstöd du är ute efter, har dess dubbla järnhagel-autokanon dig täckt; om du vill engagera fienden på nära håll, kan den istället beväpnas med en brandkanon. Den bär också en tung bultare som den kan använda som en pistol för att skjuta på oavsiktligt håll i närstrid, även när den krossar fiender med sin formidabla Invictor-näve.

Denna flerdelade plastmodell kommer i 116 komponenter och levereras med en Citadel 90 mm rund bas och en Ultramarines Vehicle Transfer Sheet. Du hittar de fullständiga reglerna för Invictor Tactical Warsuit i Codex: Space Marines. Invictor Tactical Warsuit kan också användas i arméer av Dark Angels, Space Wolves och Blood Angels via en gratis nedladdning av PDF-regler, tillgänglig från Warhammer-Community.com.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 611643254

Visningar 562

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Primaris Invictor Tactical Warsuit Space Marines Warhammer 40 000

Pris

459 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 041 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?