Beskrivning

En fin och väldigt smidig vagn som vi har tyckt SÅ mycket om!

När barnet ligger ner använder man liggdelen och sedan byter man till sittdelen när det blir dags för det.

Det kommer med en röd, superfin och mjuk åkpåse.

Det finns ett regnskydd men det ha spruckit på flera ställen så det behöver kanske lagas eller bytas ut men lämnar det till köparen att bestämma.

Har även köp till en ljusgrå sommarsits eller sittdyna (inköpt för 790 kr, kvitto bifogas om ni önskar) som ska vara mer behaglig och luftig när det är varmt (se den ljusgrå sitsen med fläckar på som kanske kan gå bort, det får jag låta vara osagt). Till det köpte vi en jättefin sommarsuflett (inköpt för 890 kr, kvitto bifogas om ni önskar) som skyddar mot sol men som ändå är luftig genom att man kan öppna och justera den på olika sätt.

Jag lämnar med solparasoll från Emmaljunga som vi aldrig använt men som kom med från den förra ägaren.

Finns två krokar på handtaget där man kan fästa saker på. Samt ett band man kan ha som extra säkerhet omkring handleden när man går nerför en backe tex.

Det finns en bygel som ligger i gräset och som man klickar i så har barnet något att hålla sig i när det sitter i vagnen.

Köpte denna vagn 2018 från en som hade köpt den 2012. Vi har sedan 2018 använt den till ett barn och sedan har den stått oanvänd inomhus i flera år. Det är tydligt slitage på vissa delar, tex på de små hjulen som ligger på gräset som är rostiga med mera. Zooma i bilden för att se skicket. Jag har dock inte använt de hjulen för att jag inte tycker att de fungerar så bra, utan har istället använt snö/terränghjul som jag tror att jag köpt nya, det ser så ut på skicket. De funkar iaf jättebra.

Vagnen är ganska sliten pga sin ålder vilket framgår på bilderna om man zoomar men ändå i bra skick och fungerar jättebra. Den är också lite smutsig generellt, exempelvis i sitsen och där fötterna suttit samt i förvaringen under vilket framgår av bilderna. Men den är ändå i bra skick och med lite tvättning så blir den säkert mycket finare men det lämnar jag till köparen.

Jag har köpt vissa nya delar som redan nämnts ovan, men även exempelvis en ny del av fästet där man klickar i stolen på själva vagnen, där stommen som hade gått sönder.

Det tillkommer en fin, stor mörkgrå förvaringspåse i tyg för delarna vilken syns på bilden.

Jag har inte satt fast den svarta suffletten ordentligt på bilden ser jag nu men det går att montera fast ordentligt så det sitter snyggare.

Bifogar instruktionsböcker och en liten svart förvaringsväska som syns på bilden.

Jag skickar gärna fler bilder om ni vill ha!

Obs! På bild 4 syns en svart liten babydyna ovanpå den röda åkpåsen som INTE ingår i detta köp! Den låg med vid fotograferingen av misstag men tillhör egentligen bilbarnstolen som jag också säljer!

Jag upptäckte att ena kroken som håller fast säkerhetsbältet hade gått av lite men den går nog att ersätta eller så kan man använda den som den är, det har vi gjort.

Objektnr 633352960

Visningar 150

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 15 jun 13:11

Bugaboo Cameleon barnvagn med extradelar

Pris

1 100 kr

Sof

Göteborg, Sverige

4.9

Verifierad

74 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?