Beskrivning

EXPED TRAVEL HAMMOCK MOSQUITO

Rek butikspris: 1000 kr

Färg: Ljusgrå - för bästa möjliga sikt utan ljusreflektioner

Schwieziska EXPED är återförsäljaren som börjde tillverka egen utrstning på 80-talet. Sedan 1997 har de nått stor framgång med många utmärkelser för innovativ produktdesign i sin strävan efter att överträffa kundernas förväntingar i tillverkningen av expditionsutrustning med värderingen "The maximum outdoor experience with minimal means". www.exped.com

Myggnät till din Exped-hängmatta

Finmaskigt myggnät av slitstarkt och ultralätt No-See-Um polyester. Såväl hemma i Skandinavien som på utlandsresorna är det en fördel att kunna hålla insekter och småkryp på avstånd. Med ett Scout Hammock Moskitonet som du trär runt din Exped-hängmatta ligger du väl skyddad även under den värsta myggsäsongen. Nätet är finmaskigt nog att hålla de flesta små insekter utanför och klarar även knott. Naturligtvis lika praktiskt för att hålla exotiska djur som ormar och spindlar utanför.

Den grå färgen ger bästa möjliga síkt utåt utan irriterande ljusreflektioner. Integrerad packpåse fungerar även som förvaringsficka när du använder nätet. Dragskoingång underifrån och möjlighet att ge nätet extra stadga i överkant genom påsydda utvändiga loopar som går att fästa upp med snören.

Myggnätet Designat för att passa till Exped Scout Hammock och Scout Hammock DLX men fungerar självklart till andra typer av hängmattor, se mått nedan.

Specifikation:

  • Vikt: 520 g
  • Storlek: 340 cm lång och 200 cm hög
  • Packstorlek: 30 x 15 cm
  • Packpåse ingår: ja
  • Färg: Ljusgrå
  • 5 års garanti

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektnr 599542432

Visningar 1 070

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

EXPED TRAVEL HAMMOCK MOSQUITO, myggnät hängmatta

Pris

890 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 422 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?