Beskrivning

Gör dig redo att ta dig an Helghasts krigsmaskins fulla styrka från ett dramatiskt förstapersonsperspektiv med Killzone 2 för PS3. Från Guerilla Games, den här efterlängtade uppföljningen till Killzone för PS2 och Killzone: Liberation för PSP släpper dig rakt in i den härdade specialstyrkans soldat Sev. Handlingen utspelar sig två år efter det avbrutna Helghast-anfallet på Vekta, och handlingen inleds med din ISA Legion-grupp utplacerad bakom fiendens linjer på Helghans oförlåtande hemmaplan.

Bekämpa verklighetstrogen AI och ogästvänlig terräng
Trots de smidiga karaktärsanimationerna och snabbtänkande AI bakom varje enskild Helghan, kan deras planet själv vara den mest vilseledande motståndaren du möter. Till skillnad från andra spelmiljöer som inte fungerar som något annat än en visuell bakgrund, tar det förödande Helgan-klimatet en anmärkningsvärd vägtull. Och, värst av allt, Helghans vet precis hur de ska använda planeten mot dig.

In-your-face-perspektivet kommer till liv när du siktar med exotiska nya vapen och stöttepelare från de tidigare spelen, inklusive M82-G-geväret. Och du kan nu köra en rad robusta, ibland konstiga, fordon som utökar krigets hemska möjligheter.

Gerillateknik i en skrämmande, realistisk värld
Guerillans unika grafik och uppskjutna renderingsteknik säkerställer att även de fulaste situationerna på Helghan är vackert upplysta. Omgivande ocklusion och exakt skuggkastning från en mängd olika ljuskällor kombineras med grusiga texturer, detaljerade miljöer och specialeffekter i studioklass för att fullborda den realistiska Hollywood-upplevelsen av denna förstapersonsskjutare.

Mellansekvenser i realtid, kantutjämning på helskärm, rörelseoskärpa och interna linsreflektioner tar dig in i vecket och arbetar för att maximera hårdvarukapaciteten hos PS3. Och ljudupplevelsen är inte mindre imponerande. 7.1-surroundljudskapacitet ger ett verkligt dynamiskt ljudelement till din upplevelse, medan ljudocklusion med vågspårning gör att du kan höra skillnaden mellan eldstrider inomhus och utomhus.

Kaotiskt flerspelardrama online
Medan enspelarläget låter dig ta dig an de unika utmaningarna med 11 fullt utvecklade nivåer, låter onlinespelet dig engagera dig med upp till 32 spelare åt gången, vilket tar krigets grymma, realistiska kaos till en helt ny nivå.

Andra flerspelarvänliga förbättringar i Killzone 2 inkluderar klanhantering i spelet, ett satsningssystem för matcher och möjligheten att integrera ny information och spåra vänner och fiender med communityn på Killzone.com.

  • Anta förstapersonsperspektivet av specialstyrkans soldat Sev i attacken mot Helghan
  • Ta dig an en ogästvänlig planet tillsammans med fiender som backas upp av imponerande AI
  • Upplev filmiska effekter, mjuka animationer och detaljerade miljöer fulla av realistisk belysning
  • Håll dig nedsänkt med musik och effekter som återges i 7.1-surroundljud
  • Bemästra 11 nivåer på egen hand eller spela online med 2-32 spelare

SE BILD

Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enl. lag om distansavtal utanför affärslokal när du handlar av oss.
Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom en vecka efter mottagen retur.
Vid köp av nya inplastade produkter så gäller ångerrätten endast vid obruten förpackning.

Objektnr 544078437

Visningar 203

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

KILLZONE 2 - PLAYSTATION 3 - KOMPLETT

Pris

47 kr

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

20 848 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?