Beskrivning

Utforska den magiska världen av Harry Potter med Smart10 Harry Potter, en specialutgåva av det populära frågespelet Smart10. Testa dina kunskaper om magiska händelser, karaktärer, föremål och öden från den ikoniska filmserien. I spelets Smart10-stil får varje spelare chansen att svara på frågor och samla poäng. Var försiktig, för om du svarar fel förlorar du alla dina poäng för den omgången. Väg noga dina val och bestäm om du ska svara, chansa eller låta bli. Poängen räknas upp i den praktiska poängräknaren i den snygga Harry Potter-smartboxen. Den första spelaren att nå 20 poäng vinner spelet och blir mästaren i Harry Potters värld.

Spelet innehåller 50 dubbelsidiga kort med sammanlagt 100 frågor och 1000 svar. Den förnyade, vinröda Harry Potter-smartboxen rymmer upp till 50 kort och skapar en stämningsfull spelupplevelse. Fånga den magiska atmosfären med Harry, Hermione, Ron och de andra karaktärerna från Hogwarts.

Reglerna är på svenska och spelet är designat för 2-8 spelare. En spelomgång tar cirka 20 minuter, perfekt för snabba och underhållande spelstunder.

Rekommenderad ålder: Från 12 år | Antal spelare: 2-8 | Speltid: ca 20 minuter

Objektnr 633421365

Visningar 60

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 24 maj 09:13

HARRY POTTER Smart 100

Såld för

|0 Bud

150 kr

Auktionen är avslutad

Såld med prisförslag

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?