Beskrivning

I Pandemic: Hot Zone - Nordamerika arbetar spelarna tillsammans mot spelet för att upptäcka botemedel mot tre dödliga sjukdomar som hotar kontinenten. Res till olika nordamerikanska städer för att behandla lokala befolkningar, förebygga utbrott och dela forskning med ditt team. Kan du upptäcka botemedlen innan det är för sent?

Historien om Pandemic: Hot Zone - Nordamerika börjar tillbaka i april 2018. Adrien Martinot, Head of Studio på Days of Wonder, hade en lysande idé att skapa en Ticket to Ride-demospel - det som senare blev Ticket to Ride: New York. När Matt Leacock testade den versionen bestämde han sig för att göra en liknande version av Pandemic - och det resulterade i Pandemic Hot Zone.

Hot Zone - North America är en kortare, mer bärbar version av det bästsäljande kooperativa spelet Pandemic.


Betyg på BGG: 7.0
Ålder: från 8
Antal spelare: 1-4 Bäst på 2
Speltid: ca. 30 min

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 576518637

Visningar 346

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Pandemic: Hot Zone - North America (Svenska versionen

Pris

135 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 018 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?