Beskrivning

I stort sett allt du behöver i en nattolja, denna kraftfulla behandling hjälper till att regenerera hudceller medan du sover - minskar pigmentering, porstorlek, fina linjer och ökar fastheten. DREAMY SKIN är speciellt designad för aknebenägen hud också - den perfekta anti-aging, anti-mörka fläcken, anti enorma porer nattbehandling för att korrigera skador och öka lyster.

Nyponfröolja är packad med potenta essentiella fettsyror (hela 80%) som hjälper till att förbättra hudens struktur och elasticitet. Retinyl – en ren form av vitamin A, har förmågan att penetrera hudens yttre lager och arbeta för att reparera de nedre lagren där kollagen och elastin lever. Eteriska oljor från Frankincense, Blue Chamomile och Jasmin doftar inte bara gudomligt utan hjälper också till att minska inflammation, lindra stress och balansera hormoner. Prebiotisk kardborrerot ger de goda bakterierna på hudytan en boost - hjälper till att bekämpa utbrott som orsakar bakterier och fria radikaler.

Metod: Massera försiktigt in fyra till fem droppar i rengjord hud varje natt. Klappa runt omloppsområdet. Använd ovanpå serum och under (eller istället för) fuktkrämer. På grund av den regenerativa kraften hos denna behandlingsolja är det viktigt att bära solskydd med SPF under dagen.

Lämplig för alla hudtyper.

? Vegansk

? Cruelty-Free

Flaskan är öppnad och provas 2 gånger

Objektnr 634925783

Visningar 20

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 9 jun 19:54

Disciple dreamy skin night oil Lookfantastic Glossybox

Utropspris

|0 Bud

30 kr

Slutar om

LutfiochTiger

Barcelona, Spanien

4.8

Verifierad

18 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?