Beskrivning

Om du vill maximera din trädgårdsutrymme och odla dina favoritgrönsaker och örter på ett enkelt och bekvämt sätt, är odlingsväggen med 7 fickor det perfekta valet för dig. Odlingsväggen är tillverkad av högkvalitativt och slitstarkt material som är utformat för att tåla utomhusförhållanden och hålla länge.

Odlingsväggen är lätt att installera och kommer med 7 fickor som ger tillräckligt med utrymme för att odla olika sorters grönsaker och örter. Du kan placera den på din balkong, terrass eller uteplats för att spara utrymme och skapa en härlig trädgård. Med dess innovativa design och portabla format kan du flytta odlingsväggen runt för att hitta den bästa platsen för sol och skugga.

Med odlingsväggen kan du enkelt odla din egen mat och ha den till hands när du behöver den. Dess smarta design gör att du kan odla flera olika sorters grönsaker och örter samtidigt utan att behöva oroa dig för platsbrist.

Så om du vill ha din egen trädgård hemma, men har begränsat utrymme eller vill maximera din trädgårdsutrymme, är odlingsväggen med 7 fickor det perfekta valet för dig. Beställ idag och upplev fördelarna med att odla din egen mat på ett hållbart och bekvämt sätt!

Mått: 98 x 30 cm

Förpackningen innehåller 1 st odlingsvägg, färg svart.

Titta gärna på mina andra auktioner. Naturligtvis samfraktar jag när det är möjligt.

Objektnr 633073184

Visningar 43

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 09:10

Vertikalodling/Odlingsvägg

Utropspris

|0 Bud

119 kr

Slutar om

gardist

Eskilstuna, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

924 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?