Beskrivning

Om du är trädgårdsentusiast, oavsett om du har en stor trädgård eller bara en balkong, är en odlingssäck ett måste för din odling. Det är en 38 liters odlingssäck, tillverkad av högkvalitativt och slitstarkt filtmaterial som är utformat för att tåla de tuffa utomhusförhållandena och för att hålla i flera odlingssäsonger.

Med sin generösa storlek på 38 liter ger odlingssäcken tillräckligt med utrymme för att odla olika sorters grönsaker, frukt, blommor eller örter. Och med sin portabla och lätta design kan du enkelt flytta den runt för att hitta den bästa platsen för sol och skugga. Du kan även placera den på en balkong, en terrass eller en trädgård med begränsat utrymme.

Odlingssäcken har även handtag som gör det enkelt att transportera säcken från en plats till en annan. Säcken är också lätt att rengöra och förvara när du inte använder den.

Så om du vill odla din egen mat eller bara skapa en härlig trädgård hemma, är odlingssäcken på 38 liter det perfekta valet för dig. Köp idag och upplev fördelarna med att odla på ett hållbart och miljövänligt sätt!

Tänk på att lägga en bricka eller dylikt under om den står på ett känsligt material.

Förpackningen innehåller 2 st odlingssäck

Mått: Höjd, ca 45, diameter ca 33 cm.

Titta gärna på mina andra auktioner. Naturligtvis samfraktar jag när det är möjligt.

Objektnr 633073183

Visningar 27

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 09:10

2 stycken odlingssäckar, 38 liter per styck

Utropspris

|0 Bud

175 kr

Slutar om

gardist

Eskilstuna, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

924 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?