Beskrivning

Palettblad Coleus Desert Sunset är odlat för de vackra färgsprakande bladens skull. Kan placeras både inomhus och utomhus under sommarsäsongen.

Den får sina mest intensiva bladfärger i ljusa miljöer och behöver skuggas från direkt solljus i söderläge. Låt jorden torka lätt mellan varje vattningstillfälle."

Du bjuder på en stickling. Växten packas noggrant i en kartong med papper och bubbelplast för att säkerställa säkert transport.

Rötterna är fuktade och inplastade. Leverans sker från måndag till onsdag för att undvika att växten blir liggande över helgen. Observera att jag inte kan ansvara för hur PostNord hanterar paketet efter att det har skickats.

Det finns ingen synlig skadedjur på växten, men jag rekommenderar alltid att den hålls i karantän en tid som en försiktighetsåtgärd.

Vänligen se till att hämta ut paketet så snart som möjligt efter att det har nått utlämningsstället eller brevlådan. Om du är intresserad av fler av mina auktioner, kan jag gärna kombinera frakten för dig. Titta gärna på mina övriga erbjudanden.

Objektnr 633475417

Visningar 66

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 21:47

Palettblad Coleus Desert Sunset stickling

Slutpris

|

65 kr

Auktionen är avslutad

IngelaÅsa vann auktionen

SellyC

Mölnlycke, Sverige

5.0

SellyC

Verifierad

Toppsäljare

1 056 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?