Beskrivning

Tillagt i objektsbeskrivningen 9 maj 10:45

I texten står det fel namn. Detta är inte Combat utan en Mariposa. Ber om ursäkt för otydlighet. Rätt namn i rubrik.

Säljer en stickling av Palettbladet Combat. Står på rotning sedan 5/5. Sticklingen har ännu inte fått rötter. Möjligtvis har den fått rötter när aktion går ut. Den är cirka 8 cm lång.
Det är sticklingen på bilden du budar på.

Karantän
Jag använder neemolja mot ohyra och kollar regelbundet efter ohyra bland mina palettblad. Rekommenderar ändå karantän för din nya stickling då även jag har fönster och dörrar öppna lite då och då. Så det finns ingen garanti att plantan är helt fri från ohyra.

Betalning
Jag packar och skickar stickling/ar på Måndagar så att de inte fastnar över helgen på posten. Betalning sker helst direkt efter köp så att jag kan skicka sticklingen på Måndag morgon. Annars kan ni få vänta en vecka innan jag skickar den.

Frakt
Jag pakar och skickar sticklingen i nytt brevpack med blött runt roten och tidningspapper/ bubbelplast runt om. Då det fortfarande är kallt i vissa delar av landet görs köp på egen risk pga det.

Ansvar
Jag kan inte ta ansvar om posten tar för lång tid på sig eller om du köper med frimärke och paketet kommer bort. Rekomenderar spårbart eftersom det då lämnas in på postombud.
Plantan du köper kan även ändra utseende under tiden den är på väg till dig. Vilket är helt naturligt då det är en levande växt. Ansvarar inte heller om det blir en misslyckad rotning efter köp. Tips är att du planterar sticklingen i blomjord blandat med perlit.

Objektnr 632507978

Visningar 71

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 11 maj 14:56

Palettblad - Mariposa - rotad stickling - nr 4

Slutpris

|

110 kr

Auktionen är avslutad

Matildabrattberg vann auktionen

Sofienasaker

Bjärred, Sverige

4.9

Sofienasaker

Verifierad

Toppsäljare

580 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?