Beskrivning

Säljer ett av de tystaste grafikkorten som finns, Asus RTX 4080 Noctua Edition. Det är ett väldigt brett kort, så säkerställ att ditt chassi har ordentligt med plats. Funkar felfritt och har aldrig överklockats. Skickas i originalförpackning.

Kortet är i princip endast avsett för den som bor litet tillsammans med sambo eller familj som klagar på att det låter om datorn, alternativ möjligen Noctua Fanboys (pun intended).

Den klara fördelen med detta kort är alltså den väsentligt lägre ljudbilden, framförallt vid längre spelsessioner - min upplevelse är att de flesta test man läser online bara tar hänsyn till ljudnivån efter en kort tid. En av fördelarna med detta Noctua Edition är dess overkill mängd av heatpipes som gör att kortet håller sig svalare och därmed tystare längre.

Den klara nackdelen är priset. Till dig som funderar på detta eller något annat 4080 som ligger ute - köp det andra 4080t, du får garanterat mer bang for your buck.

Den enda som jag rekommenderar detta kort till är alltså den som av olika anledningar behöver ett väldigt tyst kort. Kanske är du nybliven pappa, kanske är du själv känslig mot ljud - eller så tycker du bara om designen, för lets be honest, det är ganska fett med ett kort som tar upp över 4 slots.

Objektnr 633785951

Visningar 217

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 28 maj 11:35

ASUS RTX 4080 Noctua OC Edition

Pris

14 790 kr
Annonsen är avslutad

xyzzz

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

26 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?