Beskrivning

Inga skador och alla funktioner fungerar som de ska.

Logitech M705 trådlös mus, 2,4 GHz USB Unifying mottagare, 1000 DPI, 5 programmerbara knappar.

Batteri
2 x AA-batteri (Medföljer ej)

3 års batteritid: Den här trådlösa optiska musen har ett batterisparande med automatisk viloläge och på/av-reglage, så att du kan njuta av upp till 3 års batteritid på 2 AA-batterier.

Utformad för komfort: Denna trådlösa datormus är utformad med komfort i åtanke och följer din högra hands naturliga kurva, och alla kontroller finns inom räckhåll

Supersnabb rullning: Med dubbelläges-rullning kan du växla mellan hastighet och precision med ett enda klick, så att du kan ta dig igenom långa webbsidor eller bläddra rad för rad

Trådlös frihet: Den lilla Unifying USB-mottagare ansluter med upp till 6 kompatibla enheter, vilket ger en fri arbetsyta och en pålitlig anslutning på upp till 10 m.

Extra produktivitet: Den här trådlösa musen har 5 knappar som kan anpassas, inklusive tumknappar för framåt och bakåt. Skapa genvägar, gå till fullskärm, öppna applikationer och mycket mer.

Bred kompatibilitet: M705-musen är kompatibel med macOS och Windows, och är en Works With Chromebook certifierad produkt.

När som helst, var som helst: Tack vare M705-musens skulpterade formen och gummigreppen kan du fokusera på ditt arbetet hela dagen, oavsett om du är på kontoret eller vid skrivbordet hemma.

Objektnr 633152323

Visningar 25

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 20 maj 23:53

Logitech datormus M705

Utropspris

|0 Bud

179 kr

Slutar om

Polyhistorn

Tomelilla, Sverige

5.0

Verifierad

54 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?