Beskrivning

Barnbarnens avlagda kläder:

Svart keps med utsmyckning i metall. Kepsen har knapp mitt uppepå och remmar i plast i nacken för att ställa in storleken. Materialet är 100 % bomull. Tyget är svart men har också lite glitter i sig. Det finna ingen märkeslapp i kepsen. Däremot sitter en materialetikett som anger att materialet är 100 % bomull. Där står också siffran 32. Jag utgår ifrån att det är storleken. Jag har mätt kepsen invändigt runt svettremmen. Med slejfen bak helt stängd. Det måttet är 55 cm.

Kepsen är sparsamt använd. Hel, ren och fläckfri. Jag kan inte se någon skavank. Kepsen är tvättad.

Den väger 8 g Frakten blir 58 kronor med PostNOrd. Höjden på försändelsen blir för hög för att kunna skicka med Spårbart till brevlådan för 51 kronor. Även Schenker 59 kronor fungerar som fraktalternativ. Se gärna mina övriga auktioner. Fler kepsar finns för samfrakt.

OBS Katter finns i familjen!

Betalning till konto emotses senast 3 eller 7 dagar, beroende på hur många samfraktsdagar jag har när affären avslutas. Köparen betalar fraktkostnaden som är lika med postens porto eller Schenkers avgift. Jag försöker alltid att posta köparens auktionsvinst samma dag som betalningen kommer och ansvarar INTE för PostNords eller Schenkers långsamma leverans. Jag paketerar väl och ansvarar inte heller för Postens/Schenkers eventuella slarv i form av försenade, förstörda eller försvunna försändelser.

Tack för att du tittade in. Kika gärna på mina övriga auktioner jag samfraktar gärna. Lycka till med budgivningen!

Men snälla – Lägg inte bud om du inte är säker på att fullfölja affären!

Objektnr 634767895

Visningar 16

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 15 jun 18:45

Svart keps med metallringar o utsmyckning i metall, ställbar nacke, 55 cm inuti

Utropspris

|0 Bud

36 kr

Slutar om

Sheherazade

Gustafs, Sverige

5.0

Sheherazade

Verifierad

Toppsäljare

2 782 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?