Beskrivning

FANTASTISKT KRISTALLHÄNGE I ROSTFRITT STÅL mixade kristaller !!
ÄR UNIKT FINNS ENDAST ETT AV DETTA!!!
2×2cm

Akvamarin står för renhet, klarhet, tydlighet och mod i vår kommunikation, med oss själva såväl som till världen och människorna runt omkring oss. Akvamarin stödjer dig att kommunicera utifrån dina känslor, din sanning och den hjälper dig att lyssna och förstå dina egna känslor och din kommunikation med dig själv.

Tigeröga är en perfekt sten för dig som söker klarhet och som behöver en intelligent blick för att se ordning bland kringspridda detaljer. Ha den runt halsen, på jobbet, tenta-salen eller varför inte i BH:n för extra kraft? Låt dess styrka bli din styrka och gå med huvudet högt in i framtiden.

Lapis Lazuli lär vara en utmärkt sten för personer i chefspositioner och såsom journalister och psykologer eftersom den sägs stimulera visdom och ett gott omdöme. Det sägs stärka förmågan att analysera intellektuellt och kan hjälpa till med problemlösningsstrategier samt hitta nya tankesätt och idéer.

Jordgubbskvarts är en rosa kvarts med en vibration av lugn och tillförsiktigt. Jordgubbskvartsens budskap är ”Ta vara på dagen”. Det är en sten för dig som vill känna tacksamhet, vara generös och förstärka kärleken i ditt liv. Det sägs att man kan bära jordgubbskvarts för att locka till sig sin ”soulmate”.

Rosenkvarts initierar kärleken till oss själva. Den ger lugn och känslomässig förtröstan. Rosenkvartsen stimulerar kontakten med vårt inre barn, stödjer oskuldsfullhet, sårbarhet och tillit. Den förbinder den andliga dimensionen med kärleken och ger oss kärlek utan villkor och krav.

Bergkristall egenskaper: Bergkristall sägs vara rent ljus manifesterat i en kristall, som kan förhöja och förstärka ens egna energi och energin hos andra kristaller. Bergkristall symboliserar människors växande från oklarhet till klarhet och från omedvetenhet till kosmisk medvetenhet.

Aldrig använt
Säljes från min kristallsmyckesamling

Objektnr 633630102

Visningar 30

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 20 maj 01:01

FANTASTISKT KRISTALLHÄNGE ROSENKVARTS M.M ROSTFRITT STÅL mixade kristalle

Såld för

29 kr
Annonsen är avslutad

Johanna7629

Vinslöv, Sverige

4.9

Johanna7629

Verifierad

Toppsäljare

388 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?