Beskrivning

Funktioner och detaljer
Resväska: 3-i-1 schackspel med funktionalitet. Brickan mäter 29 x 29 cm, kanterna är utformade med siffror och algeiska bokstavskoordinater för att beskriva och spela in schackrörelser. Innehåller 32 schackpjäser.

Hög kvalitet Schackspelet är tillverkat av slitstark plast med fin textur, det är slätt när du spelar detta brädspel. Lätt och bärbart schackspel med noggrant utformade bitar för att göra spelet ännu roligare.
Perfekt inlärnings- och underhållningsverktyg schackbräde och schackbräde är tillgängliga för alla, antingen för social och familjeunderhållning eller som ett bra verktyg, en användbar start för ett intellektuellt stimulerande tidsfördriv. Detta är ett klassiskt spel som också är lämpligt för fester eller vänner som älskar tankespel.

Perfekt för nybörjare eller proffs bemästra ditt spel enklare eftersom magnetdelarna stannar kvar på brädan. Vårt magnetiska schackspel innehåller också ett instruktionsbok med schackregler, beskrivningar och rörelser av schackpjäserna samt damreglerna och strategisk taktik för båda spelen. Det perfekta schackspelet för vuxna, oavsett om du är nybörjare eller schackexperter.

En vacker gåva Letar du efter schackpresenter till män? Eller ett välgjort damspel? Vad sägs om den passionerade spelaren som gillar att resa? Detta magnetiska schackspel är den perfekta presenten med sin vackra förpackning, vackra träkonstruktion, sammetsdetaljer för säker förvaring och magnetiska schack- och dammynt för säker lek när du reser.

Produktinformation
Produktens mått ?29 x 29 x 0,1 cm; 510 g
Rekommenderad ålder enligt tillverkaren ?8 år och uppåt
Språk: ?Engelska
Materialtyper ?Trä
Färg ?magnetisk
Språk ?Engelska

Objektnr 632671079

Visningar 103

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 8 jun 11:46

Magnetspel 3-i-1, 25,9 cm, med vikbar schackbräde, bärbar, för utomhusbruk

Pris

70 kr

Slutar om

Katioshia

Växjö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

417 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?