Beskrivning

Köptes i somras, sparsamt använd.
Energisnål. Visar gradtal.
Nypris: 899kr

Mer info:
Stående fläkt med högt luftflöde och smarta funktioner. Med en pelarfläkt sätter du fart på luften för att få det svalt och behagligt inomhus, framför allt vid ihållande värmeböljor när värmen känns outhärdlig. Med tre hastigheter och nattläge passar den lika bra i vardagsrummet som i sovrummet. Du väljer helt enkelt hastighet eller vindläge efter behov.

Valbar hastighet
Med tre hastigheter - hög, medium eller låg - väljer du den som passar bäst för stunden. Du kan även välja något av de förinställda vindlägena där hastigheten varierar i intervall utifrån ett mönster. I naturläget varierar hastigheten för att likna vindarna utomhus medan den i nattläget går med en lägre och tystare hastighet om du vill använda fläkten i sovrummet.

Oscillerande rörelse och timer
Fläkten kan köras både med och utan pendlande rörelse som sprider vinden över hela rummet. Med avstängningstimern aktiverad stänger fläkten automatiskt av sig efter inställd tid, exempelvis när du går och lägger dig och inte vill att fläkten ska vara igång hela natten. Timern kan ställas in i 30 minuters intervall upp till 8 timmar.

Kontrollpanel med temperaturvisning
Fläktens funktioner styrs via kontrollpanelen eller med den medföljande fjärrkontrollen. Displayen på framsidan visar den aktuella rumstemperaturen.

Objektnr 632161030

Visningar 116

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 24 maj 16:28

Pelarfläkt 90cm

Pris

499 kr
Annonsen är avslutad

Sofinaa

Skövde, Sverige

5.0

Sofinaa

Verifierad

62 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?