Beskrivning

Technicolor TG799vn v2 – specifikationer

Nedan hittar du produkt- och manualspecifikationerna för Technicolor TG799svn v2.

Technicolor TG799svn v2 är en router som utformats för att erbjuda hög prestanda och pålitlig anslutning i hemmet eller på kontoret. Den har utvecklats med fokus på att möta användarnas behov av snabb och stabil trådlös anslutning.

Denna router levereras med den senaste trådlösa standarden, vilket innebär att den kan erbjuda snabba och pålitliga anslutningar för en mängd olika enheter. Den har även en rad säkerhetsfunktioner för att skydda användarnas nätverk mot eventuella hot.

Med Technicolor TG799vn v2 kan användare uppleva snabbt internet genom Wifi eller Ethernet-anslutningar. Den har en imponerande räckvidd och kan leverera pålitlig anslutning även på långa avstånd.

Router har också ett antal portar för att ansluta olika enheter som datorer, skrivare och spelkonsoler. Detta gör det möjligt för flera enheter att ansluta till internet samtidigt utan några störningar i hastigheten eller anslutningen.

Dessutom har Technicolor TG799vn v2 avancerade funktioner som möjliggör föräldrakontroll och hantering av nätverksanvändning. Användarna kan enkelt konfigurera och anpassa sina nätverksinställningar för att passa sina behov.

Sammanfattningsvis är Technicolor TG799vn v2 en pålitlig och högpresterande router som erbjuder snabb och stabil anslutning för olika enheter. Dess avancerade funktioner och säkerhetsåtgärder säkerställer en trygg och användarvänlig upplevelse för användarna.

Allmänt
Varumärke Technicolor
Modell TG799vn v2
Produkt router

Objektnr 633440564

Visningar 16

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 20 maj 14:47

Technicolor TG799svn v2 MODEM !!!!!! ADSL MODEM

Utropspris

|0 Bud

89 kr

Slutar om

ragnarmörk

Lidköping, Sverige

5.0

ragnarmörk

Verifierad

Toppsäljare

1 988 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?