Beskrivning


Upptäck den ultimata kombinationen av kraft och elegans med Abu Garcia Silver och Lightning Rod!


Är du redo att ta ditt fiske till nästa nivå? Då är det dags att omfamna Abu Garcia Silver och Lightning Rod classic motoroil, en fantastisk skapelse som förenar teknik och skönhet på ett unikt sätt.

Med en imponerande längd på 10 fot och 3 tum (312 cm) ger detta spö dig den perfekta kombinationen av kraft och precision för att hantera olika fiskesituationer. Oavsett om du siktar på Öringen i störmmande vatten eller om du vill nåmakrillen på djupe så är detta spö redo att leverera.

Med en kastvikt på 8 till 38 gram är detta spö mångsidigt nog att hantera olika typer av beten och fisketekniker. Oavsett om du föredrar att kasta lätta spinnare eller tunga jiggare, kommer Abu Garcia Silver och Lightning Rod att ge dig den precision och kontroll du behöver för att lyckas.

Detta spö är inte bara praktiskt, det är också en fröjd för ögat. Med sin eleganta design kommer det säkert att sticka ut vid varje fiskeplats. Detta spö är i fint skick dock tecken på användning syns dock inget som kommer påverka prestanda vilket garanterar en problemfri och njutbar fiskeupplevelse varje gång du tar det med dig ut på vattnet.

Så varför kompromissa mellan kraft och skönhet när du kan ha båda? Uppgradera ditt fiskeutrustning med Abu Garcia Silver och Lightning Rod idag och upplev skillnaden själv!

Objektnr 633681766

Visningar 103

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 18 jun 23:35

Abu Garcia Silver & Lightning Rod! 10´3

Pris

1 290 kr

Hämtas i

MrPopo

Lund, Sverige

4.9

MrPopo

Verifierad

90 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?