Beskrivning

En blå Cartier Santos medium till salu. Klockan är från 2023 och är i nyskick. Klockan kommer helt komplett, med alla tillbehör, inklusive tags, böcker, låda, certifikat, stållänk och blått alligator armband. Klockan mäter 35 mm i bredd men bärs större på grund av sitt integrerade armband. Modellen har den smidiga quick release funktionen vilket gör att armbanden är mycket enkla att byta. Bilderna är en del av beskrivningen och det finns fler. Har ni några frågor så kontakta oss gärna. Klockan skickas fullförsäkrad med postnord värde, försändelse utomlands kan bli dyrare. Nypris hos Cartier är 89 000 SEK.

Fakta:

År:2023.

Referensnummer: WSSA0063.

Urverk: Automatisk. Cartier 1847 MC med 23 juveler

Storlek: 35mm bred (exklusive krona) 41.9 mm lug to lug, 8.8mm hög. Bärs större.

Glas: Safir.

Urtavla: blå.

Armband: Stål inklusive alla länkar, även blått alligator band. Båda original Cartier.

Klockan kommer med box och papper alltså fullsett. 7 års garanti kvar på Cartiers internationella garanti.

Betalning inom 24h, annars läggs annonsen upp igen.

14 dagars ångerrätt gäller oavsett ordervärde, enligt lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Som köpare har ni 14 dagars ångerfrist från dagen efter ni har mottagit varan. Du som köpare har rätt att ångra köpet, skicka tillbaka varan och få pengarna tillbaka utan dröjsmål.

Observera! För att ångerrätten ska gälla krävs att varan återlämnas i samma skick som när den skickades till er, plomberingar ska inte vara brutna. Returfrakt står du som köpare för och ska motsvara den fullförsäkrade frakt som när varan skickades till er. Kontakta oss vid frågor.

Objektnr 633342121

Visningar 709

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 27 maj 19:55

Cartier Santos Medium blå - 7 års garanti

Såld för

72 288 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?